2016_05_11_lOGO
Turisme responsable, alimentació conscient, benestar i natura

Turisme responsable

 

La dinàmica i el funcionament de Can Pica es basen en els pilars del desenvolupament sostenible, tot promovent una gestió respectuosa amb l'entorn, saludable per a les persones i solidària amb les generacions actuals i futures.

Conscients que el repte és gran,  pas a pas anem fent camí ...

 
 

Promovem l’ús d’energies renovables

CasaRural_CanPica_Biomassa_01 Calefacció i aigua calenta amb biomassa (llenya del Montnegre-km0).

Participem de la cooperativa SOM ENERGIA.

 

 

 

Autodepurem les nostres aigües residuals


CasaRural_CanPica_Bassa-Fitodepuracio_02La bassa de fitodepuració que tenim en una de les nostres feixes converteix les nostres aigües residuals en aigües aptes per al reg.

 

 

 

Creativitat i reutilització per a la nostra decoració

CasaRural_CanPica_Biomassa_02El mobiliari i la decoració de Can Pica, en la seva major part, ha estat elaboració pròpia a partir de materials naturals i/o reutilitzats.

 

 

 

Evitem productes tòxics per a la salut humana i per l’ambient

CasaRural_CanPica_Segell_EcolabelPrioritzem pintures, vernissos i productes de neteja amb certificació ambiental.

Jardineria i hort ecològics, sense ús de pesticides ni adobs químics.

 

 

 

Introduïm elements de bioconstrucció

CasaRural_CanPica_Estufa_bioconstruccioTot  i que la Masia és del segle XVII i posteriorment restaurada de manera convencional, procurem que les noves intervencions de millora segueixin criteris de bioconstrucció.

 

 

 

Treballem en xarxa, creem xarxa

Treballem perquè Can Pica creï xarxa amb altres agents, equipaments i institucions implicades en el territori amb l’objectiu de dinamitzar, amb responsabilitat, el Montnegre.

Can Pica és un espai obert a iniciatives que conflueixin amb la nostra filosofia. Oberts a crear xarxa amb persones, entitats, institucions que treballin pel benestar i la cultura en harmonia amb la natura.

Generem consciència ambiental

Sense grans pretensions, volem aportar el nostre granet de sorra a una vida més conscient i més coherent amb uns valors de solidaritat i sostenibilitat, cap a les persones amb les que convivim i el planeta que ens acull.

 
FacebookTwitterGoogle+