2016_05_11_lOGO
Turisme responsable, alimentació conscient, benestar i natura

Itineraris

 

Des d’Hortsavinyà i rodalies es poden realitzar multitud d’itineraris diferents.

Itineraris interpretatius senyalitzats de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona.

Es pot consultar més informació i descarregar-se aquests itineraris a la web de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona

 
 

Ermita de l'Erola

Caminada agradable per pista ampla, ombrívola i planera en la major part del trajecte, amb dos pendents sobtats, però curts. És recomanable per a tots els públics.

Codi: SL-C 78

Distància: 2Km

Temps: 30 minuts

CasaRural_CanPica_Itinerari_Erola_02

Alzines de can Portell

Caminada amb desnivells moderats, alternant trams d'antics camins de bosc amb pistes forestals, per les masies més properes al centre d'Hortsavinyà. L'itinerari és exclusiu per a vianants i recomanable per a tots els públics.

Codi: SL-C 73

Distància: 2,9Km

Temps: 1 hora

CasaRural_CanPica_Itinerari_Alzines_02

Montnegre carener

Excursió llarga i molt atractiva per camins, corriols i pistes. El primer terç en forta pujada, però la resta en pla i baixada. Itinerari per a vianants recomanable per a tots els públics.
Codi: SL-C 103

Distància: 8,3Km

Temps: 3 hores 15 minuts

 
 

Altres itineraris

 
 

Itinerari des de Pineda

Camí dels Matxos - Les Costes Hortsavinyà - Les carboneres - riera de Pineda

Es tracta d’un itinerari promocionat des de de l’Ajuntament de Pineda de Mar, amb un recorregut de 13 Km i un desnivell màxim de 500 m, i per fer en un temps aproximat de 3h 38 min. Per més informació es pot consultar la ruta a a la pàgina web de l’Ajuntament: http://www.pinedademar.org/turisme/rutes-a-peu/muntanya/ruta-3

 

Itinerari des de Tordera

Ruta “Hortsavinyà Natura i Història”

Ruta que permet al caminant visitar el cor del parc del Montnegre Corredor i Hortsavinyà des de Tordera, podent observar les masies i els boscos d’aquest entorn.

Per més informació d’aquesta i altres rutes que surten de Tordera es pot descarregar des de la pàgina web de l’Ajuntament a l’enllaç següent: http://www.pinedademar.org/turisme/rutes-a-peu/muntanya/ruta-3

GR-92 o Sender del Mediterrani

La part catalana d’aquest sender de gran recorregut segueix tota la costa catalana, mostrant la diversitat de cales, platges i paisatges mediterranis, com també les serres litorals. Les etapes 13 (Tordera-Hortsavinyà) i 14 (Hortsavinyà-Vallgorguina) travessen el Montnegre. Can Pica és un lloc ideal per descansar i recuperar forces per continuar l’endemà l’etapa següent.

CasaRural_CanPica_GR_92

Per més informació:

Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) – http://senders.feec.cat/gr-92

D’Excursió per Catalunya – http://www.dexcursio.net/etapes-del-gr92/

Tot i que no passen per Hortsavinyà, pel Montnegre hi transcorren dos Senders de Gran Recorregut més: el GR-5 (Sender dels Miradors) i el GR-83 (Camí del Nord).

Per més informació:

GR-5 a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) – http://senders.feec.cat/gr-5

GR-83 a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) – http://senders.feec.cat/gr-83

Tracks Maresme 200 – ruta en BTT

Es tracta del gran recorregut per fer en BTT organitzat per Tracks Maresme.

S’endinsa pels parcs de la Serralada Litoral i Montnegre i el Corredor. Transcorre principalment per senders i pistes forestals, visitant llocs tan emblemàtics com el Santuari del Corredor, el castell de Burriac, Sant Martí del Montnegre, una infinitat de dolmens i jaciments arqueològics, entre altres… Es recomana fer aquesta ruta en 4 etapes, i una d’elles finalitza a Can Pica.

Per més informació:

Tracks Maresme – http://www.tracksmaresme.com/

Tracks_Maresme

 

 
FacebookTwitterGoogle+